Terveyden amuletti

Amuletti terveydelle ja onnea

Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat pyrkineet löytämään reseptin terveydelle, koska se auttoi löytämään onnea ja hyvinvointia. Luonnollisesti fyysinen aktiivisuus ja ravitsemus, perinteinen lääketiede auttavat vahvistamaan kehoa ja kehon tilaa. Kuitenkin jopa nykyään useimmat ihmiset uskovat, että voit löytää terveyden ja pitkäikäisyyden amuletin.

Terveysamuletin ominaisuudet

Jokaisella kulttuurilla on tiettyjä perinteitä ja mystisiä kuvia. Antiikin aikana terveyden suojelulle annettiin suuri merkitys, koska se auttoi ihmiskunnan selviytymistä ja jatkumista. Terveyden talisman oli jatkuvasti omistajansa kanssa viimeiseen hetkeen asti maan päällä. Aikaisemmin yleisiä amuletteja ei käytetty massa, ne oli tarkoitettu erityisesti naisille, miehille tai lapsille. Energiavirrat ovat erilaisia kaikille, joten aikuista auttava talisman voi vain vahingoittaa vauvaa.

Esoterikot väittävät, että terveysamuletti auttaa:

  • nopeuttaa kehon palautumista;
  • tarjota suoja sairauksia vastaan;
  • palauttaa immuniteetti;
  • täyttää kehon elämän energialla;
  • päästä eroon negatiivisesta.
Odolen-ruohosymboli suojaa sairauksia ja negatiivisuutta vastaan

Kivet terveydelle horoskooppimerkkien mukaan

Luonnonkivistä tehdyt talismaanit tulee valita horoskoopin mukaan. On suositeltavaa valita horoskooppimerkille sopiva kivi. Amuletti auttaa tekemään omistajastaan vahvan ja kestävän, auttaa palautumisessa ja lisää immuniteettia.

Tärkeä! Kivet pystyvät tuomaan omistajalleen parantumisen monista vaivoista, tärkeintä on käyttää niitä jatkuvasti ja olla täynnä elämän energiaa.

Kivien hyödylliset ominaisuudet sairauksien hoidossa:

  1. Granaattiomena ja vuorikristalli lievittävät tulehdusta kehossa;
  2. Kuukivet auttavat alentamaan kuumetta;
  3. Smaragdi ja koralli lievittävät kuumetta;
  4. Rubiini ja opaali suojaavat taudeilta epidemioiden aikana;
  5. Lapis lazulilla ja turmaliinilla on myönteinen vaikutus luihin ja motoriseen toimintaan;
  6. Meripihka on hyvä näkölle, kuulolle ja hampaille;
  7. Topaasi lievittää hedelmättömyyttä;
  8. Oliviini ja verikivi palauttavat miehen tehon;
  9. Krysoliitti palauttaa endokriinisen järjestelmän;
  10. Akaattia käytetään hengityselinten hoitoon;
  11. Jaspis lievittää maksan ja munuaisten sairauksia;
  12. Jade poistaa iho-ongelmia;
  13. Hematiitilla on positiivinen vaikutus pernaan.

Slaavilaiset amuletit naisten terveydelle

Slaavit kunnioittivat perheen seuraajien terveyttä, joten naisen slaavilaiset amuletit olivat pakollisia. Tätä varten käytettiin kotitekoisia nukkeja, metallista ja puusta valmistettuja koruja. Vaatteisiin oli myös tapana kirjoa kuvioita, joilla oli pyhä merkitys. Slaavilainen amuletti voi olla tarkoitettu yksinomaan naisille, loput olivat kiellettyjä käyttää sitä. Ihmiskunnan kauniille puoliskolle on olemassa useita erilaisia talismaaneja.

Amuletti, joka tuo onnea ja onnea

Ladan tähti

Esi-isät olivat varmoja, että Ladan tähti oli perheen ja naisten suojelija. Symbolissa on monimutkainen kuvio ja geometristen viivojen kudonta, joten kohteen taika on monitahoinen. Kuvan perusta on kahdeksankärkinen hahmo, joka symboloi kehon ja hengen yhtenäisyyttä, mikä edistää terveyttä ja pitkäikäisyyttä.

Makosh

Onnea ja terveyttä varten tarkoitettu maaginen amuletti kuvasi jumalatar Makoshia, joka holhosi vain naimisissa olevia naisia. Symbolissa näkyy hahmo, jossa on tähti pään sijaan, jumalattaren käsissä on kasvi. Maaginen talisman tarjosi onnea, onnea ja onnea, suojasi sairauksilta, helpotti synnytystä.

Tärkeä! Makosh ei sovellu nuorille tytöille, jotka eivät ole vielä perustaneet omaa perhettä.

Lunnitsa

Talisman auttaa synnyttämään terveitä lapsia, suojaa raskaana olevaa naista negatiivisilta vaikutuksilta. Amuletti tehtiin vain hopeasta ja pronssista ja sitä käytettiin koristeena. Se näyttää ylösalaisin olevalta kuulta.

Alatyr

Vanhin symboli on Alatyr, perheen henkilöitymä. Se symboloi terveyttä ja hyvinvointia, kuvattiin kodin esineissä. Symboli on erittäin voimakas ja sillä on pyhä merkitys, se auttaa sen omistajaa pysymään jatkuvasti terveenä, kauniina ja täynnä voimaa.

Miesten terveyden vuoksi

Pojat saivat yleensä terveysamulettinsa vasta soturin iässä, toisin kuin tytöt, jotka käyttivät talismaaneja melkein syntymästä lähtien. Miesten energia eroaa hyvin paljon naisen energiasta, ja siksi tämä sääntö oli olemassa. On tiettyjä mystisiä symboleja, jotka on tarkoitettu yksinomaan miehille.

Perunin kirves

Esine symboloi maskuliinisuutta ja rohkeutta, kehon ja sielun harmoniaa. Amuletti eliminoi negatiivisen energian ja täytti omistajansa voimalla. Esineen tulee olla vain metallia, siihen kiinnitetään erilaisia pyhiä merkkejä. Perunin kirves suojelee kaikkia perheenjäseniä, ei vain sen omistajaa.

Veles sinetti

Slaavien kansanperinnössä karhu on usein läsnä, koska sitä pidetään pyhänä eläimenä. Hänen kuvansa liittyy Velesiin, joka symboloi voimaa ja voimaa. Kyltti näyttää käänteiseltä kirjaimelta "A" ja karhun jalanjäljeltä. Tällainen amuletti suojaa luotettavasti negatiivisuudesta ja pahasta, antaa pitkäikäisyyden. Talisman on siirrettävä sukupolvelta toiselle, jotta se säilyttää läheisen yhteyden perheeseen.

Doukhobor

Symboli osoittaa ajatusten puhtauden ja tuo ihmisen harmonian tilaan, minkä seurauksena se antaa omistajalleen erinomaisen terveyden ja suojan negatiiviselta energialta. Yleensä tällainen symboli kuvattiin kankaissa, jotka peittivät sairaita ihmisiä, jotta he toipuisivat nopeasti.

Talismaaneja ja terveyden amuletteja

On muitakin amuletteja, jotka auttavat ihmisiä elämässä.

suitsukkeita

Suitsuke on tehty pienen astian muodossa, jota tulee käyttää kaulassa koristeena. Ne ovat kannun tai ruukun muotoisia ja niissä on reikä narulle. Heidän tulee varastoida esineitä, jotka antavat omistajalleen parannuskeinon sairauksiin. Yleensä tähän käytetään erilaisia lääkekasveja.

Tärkeä! Ennen kuin täytät säiliön, sinun tulee kiittää amulettia sen positiivisista vaikutuksista.

linnun höyhen

Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat kunnioittaneet lintujen höyheniä, koska sillä uskottiin olevan suuri voima. Esimerkiksi aiemmin höyhenpetiinit täytettiin luonnonvaraisten lintujen höyhenillä perheen terveyden ylläpitämiseksi.

Tärkeä! Vain luonnonvaraisen linnun pitäisi vahingossa menettää höyhen, muuten henkilö ei saa apua.

vihreä lanka

Vihreän langan uskottiin auttavan ihmistä toipumaan sairauksista ja saavuttamaan hyvinvointia kaikilla elämänalueilla. Se personoi luontoäiti, puhdistaa ja jalostaa jatkuvasti omistajansa sielua, auttaa tuomaan sisäisen tilan harmoniaan. Kun vauva syntyi, oli tapana sitoa heti vihreä lanka hänen käteensä.

Maaginen amuletti terveydelle ja onnea

Taika-amuletit täyttävät ihmisen voimalla, auttavat toipumaan ja unohtamaan sairaudet. Taloustavaroissa esitetään usein kuvia riimuista tai pyhistä symboleista.

  1. Kylvettyä peltoa pidetään vanhimpana symbolina, joka tuo terveyttä, vaurautta ja hyvinvointia. Talisman auttaa pääsemään eroon hedelmättömyydestä ja saamaan lapsia.
  2. Odolen-ruoho tarjoaa luotettavan suojan sairauksia ja negatiivisia vaikutuksia vastaan, symboloi auringonsäteitä. Symboli on kiinnitettävä erilaisiin taloustavaroihin tai metalliseen talismaaniin.
  3. Synnytysnainen on yksinomaan naisellinen talisman. Se auttaa ylläpitämään rauhaa ja vaurautta perheessä, tuottamaan jälkeläisiä.
  4. Troijalaista pidetään tehokkaimpana symbolina. Nykyäänkin vaihtoehtolääketieteen edustajat kääntyvät usein hänen puoleensa.